#13 Orealistiska förväntningar?

Sommaruppehållet är över! Från och med idag kör vi på med ett nytt avsnitt varannan fredag. Avsnitt #13 är inspelat under ett frukostmöte på SMHI. Chefer och medarbetare var på plats och tog del av veckans vädersnack som kom att handla om sommaren 2015. Var sommaren verkligen så kall och blöt som folk säger eller har vi kanske för höga förväntningar på svensk sommar?

Vi sänder live direkt från ett frukostmöte på SMHI

VIDEO: Denna morgon sänder vi live från ett frukostmöte på SMHI i Norrköping. En mängd folk är på plats och även du kan vara med. Klicka här för att följa inspelningen via videolänk. Det här är starten på en höst fullproppad med vädersnack tillsammans med Albin och Marcus.

En höst fullproppad med nya avsnitt

Det är dags att kasta sommarplågorna ut genom fönstret och istället förbereda sig för en höst med podcast för hela slanten. Vårt upplägg är att från och med nu på fredag släppa ett nytt avsnitt varje udda vecka. Ni kommer alltså kunna njuta av ett sprudlande vädersnack med Albin och Marcus varannan fredag. Precis som tidigare kommer det finnas möjlighet att lyssna på vissa av avsnitten live genom tjänsten Periscope. Spetsa öronen för nu kör vi!